Украина
Каталог   /   Мелкая бытовая техника   /   Медицина и реабилитация   /   Прочее для медицины

Прочее для медицины NEO

 цены на 3 модели  
NEO
очистить
Выводить
Фільтруючий патрон A1 NR NEO (арт. 97-360) забезпечує захист дихальних шляхів від органічних випарів. Призначений для використання з напівмаскою NEO 97-350. СЕ-маркування – це гарантія безпеки, що під еще→тверджує, що виріб відповідає всім вимогам європейських директив. Бренд NEO виправдовує очікування професіоналів.
СИЛІКОНОВА НАПІВМАСКА НА ДВА ФІЛЬТРУЮЧИХ ПАТРОНА (ПРОДАЄТЬСЯ БЕЗ ФІЛЬТРУЮЧИХ ПАТРОНІВ)МАРКА: NEOСиліконова напівмаска NEO (арт. 97-350) забезпечує захист дихальних шляхів від різних небезпек, в залежн еще→ості від використовуваних патронів або фільтрів. Продається без патронів, завдяки чому можлива найкраща підбірка фільтруючих патронів в залежності від небезпеки. СЕ-маркування - це гарантія безпеки, підтверджує, що виріб відповідає всім вимогам європейських директив. Бренд NEO виправдовує очікування професіоналів. Матеріал упаковки картонДля використання з арт. 97-360, 97-362
Устілка NEO для взуття з активованим вугіллям Actifresh – універсальний розмір – для обрізки під потрібний розмір, 10 шт. Устілки до черевиків Neo з активованим вугіллям. Гарантують високу якість і к еще→омфорт користування. Забезпечують ефективне усунення неприємних запахів. Універсальний розмір дозволяє пристосувати устілку до власних потреб.
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Тип
Очистить параметры