Україна
Каталог   /   Косметика й парфумерія   /   Косметика   /   Туш для вій і брів

Об'ємні туші

 ціни на 191 модель  

Об'єм

— кошти, призначені для збільшення об'єму вій. Такі кошти обволікають кожну вію з усіх боків, роблячи її більш товстої. Вони підійдуть насамперед для довгих, але недостатньо густих вій.
об'єм
очистити
Виводити
LAMEL 5XL Volume Mascara, 10 мл, Туші для жінок, Туш LAMEL 5XL Volume Mascara надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: має стійкий ефект швидко та легко наноситься забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Ціна від 81 грн.
Порівняти ціни та купити LAMEL 5XL Volume Mascara об'ємна для вій 10 мл
81 грн.
180 грн.
Порівняти ціни2
Maybelline The Classic, 10 мл, Туші для жінок, Туш Maybelline The Classic надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: надасть віям густоти не склеює вії має інтенсивний колір забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Ціна від 150 грн.
Порівняти ціни та купити Maybelline The Classic об'ємна для вій Extra Black 10 мл
164 грн.
150 грн.
Порівняти ціни2
Rimmel ScandalEyes Volume On Demand, 12 мл, Туші для жінок, Туш Rimmel ScandalEyes Volume On Demand надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення окремо виділить кожну вію підкреслює форму очей швидко та легко наноситься Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Ціна від 130 грн.
Порівняти ціни та купити Rimmel ScandalEyes Volume On Demand для об'єму вій відтінок 001 Black
203 грн.
130 грн.
Порівняти ціни2
Rimmel WonderVolume Thrill Seeker, 8 мл, Туші для жінок, Туш Rimmel WonderVolume Thrill Seeker надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: подовжить довжину вій надасть віям густоти не розмазується має інтенсивний колір Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Ціна від 241 грн.
Порівняти ціни та купити Rimmel WonderVolume Thrill Seeker для об'єму та подовження вій відтіно
241 грн.
350 грн.
Порівняти ціни2
Note Cosmetique Volume One Touch, 10 мл, Туші для жінок, Туш Note Cosmetique Volume надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: має ефект накладних вій надасть віям густоти Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Ціна від 230 грн.
Порівняти ціни та купити NOTE Cosmetique Volume One Touch для вій з ефектом об'єму 10 мл
269 грн.
230 грн.
Порівняти ціни2
L’Oréal Paris Volumissime X5, 7,5 мл, Туші для жінок, Туш L’Oréal Paris Volumissime X5 надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення має інтенсивний колір окремо виділить кожну вію не розмазується Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Ціна від 286 грн.
Порівняти ціни та купити LOreal L’Oréal Paris Volumissime X5 для вій з ефектом об'єму відтінок Extra B
286 грн.
390 грн.
Порівняти ціни2
L’Oréal Paris Volumissime Royale, 7,9 мл, Туші для жінок, Туш L’Oréal Paris Volumissime Royale надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: надасть віям густоти окремо виділить кожну вію не склеює вії Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Ціна від 290 грн.
Порівняти ціни та купити LOreal L’Oréal Paris Volumissime Royale для об'єму та розділення вій відтінок
290 грн.
370 грн.
Порівняти ціни2
Lumene Nordic Makeup Essential, 7 мл, Туші для жінок, Туш Lumene Nordic Makeup надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: надасть віям густоти подовжить довжину вій забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення підкреслює форму очей Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Ціна від 340 грн.
Порівняти ціни та купити Lumene Nordic Makeup Essential для об'єму та розділення вій відтінок B
347 грн.
340 грн.
Порівняти ціни2
L’Oréal Paris Volume Million Lashes Extra Black, 9 мл, Туші для жінок, Туш L’Oréal Paris Volume Million Lashes Extra Black надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: надасть віям густоти окремо виділить кожну вію не склеює вії Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Ціна від 373 грн.
Порівняти ціни та купити LOreal L’Oréal Paris Volume Million Lashes Extra Black підкручуюча подовжуюча
373 грн.
440 грн.
Порівняти ціни2
Gosh Boombastic, 10 мл, Туші для жінок, Туш Gosh Boombastic надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: надасть віям густоти не склеює вії забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення окремо виділить кожну вію має стійкий ефект Склад: веган-засіб Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Ціна від 310 грн.
Порівняти ціни та купити GOSH Boombastic об'ємна для вій екстра-чорного кольору відтінок 001 Ex
378 грн.
310 грн.
Порівняти ціни2
Gosh Just Click It!, 10 мл, Туші для жінок, Туш Gosh Just Click It! надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: має інтенсивний колір забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення має стійкий ефект Склад: веган-засіб Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Ціна від 380 грн.
Порівняти ціни та купити GOSH Just Click It! для об'єму вій відтінок 001 Extreme Black 10 мл
380 грн.
460 грн.
Порівняти ціни2
Gosh Boombastic, 13 мл, Туші для жінок, Туш Gosh Boombastic надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: чудово підкручує вії має інтенсивний колір підкреслює форму очей надасть віям густоти Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Ціна від 407 грн.
Порівняти ціни та купити GOSH Boombastic для об'єму та подовження вій відтінок 002 Crazy Blue 1
407 грн.
450 грн.
Порівняти ціни2
Gosh Boombastic, 13 мл, Туші для жінок, Туш Gosh Boombastic надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення має інтенсивний колір не розмазується швидко та легко наноситься Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Ціна від 419 грн.
Порівняти ціни та купити GOSH Boombastic для об'єму вій відтінок Black 13 мл
419 грн.
460 грн.
Порівняти ціни2
L’Oréal Paris PRO XXL Volume, 12 мл, Туші для жінок, Туш L’Oréal Paris PRO XXL Volume надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: має інтенсивний колір надасть віям густоти забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Ціна від 447 грн.
Порівняти ціни та купити LOreal L’Oréal Paris PRO XXL Volume для об'єму вій 2 в 1 12 мл
447 грн.
460 грн.
Порівняти ціни2
IsaDora Build Up, 12 мл, Туші для жінок, Туш IsaDora Build Up надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення надасть віям густоти не розмазується підкреслює форму очей швидко та легко наноситься Склад: веган-засіб Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Ціна від 531 грн.
Порівняти ціни та купити IsaDora Build Up для об'єму вій відтінок 01 Super Black 12 мл
531 грн.
550 грн.
Порівняти ціни2
IsaDora 10 Sec High Impact, 9 мл, Туші для жінок, Туш IsaDora 10 Sec High Impact надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення має стійкий ефект не розмазується не склеює вії швидко та легко наноситься Склад: веган-засіб Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Ціна від 542 грн.
Порівняти ціни та купити IsaDora 10 Sec High Impact об'ємна та водостійка для вій відтінок 30 B
542 грн.
660 грн.
Порівняти ціни2
Collistar Mascara Volume Unico, 13 мл, Туші для жінок, Туш Collistar Mascara Volume Unico надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: надасть віям густоти подовжить довжину вій чудово підкручує вії має інтенсивний колір Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Ціна від 685 грн.
Порівняти ціни та купити Collistar Mascara Volume Unico для вій з ефектом об'єму відтінок Inten
753 грн.
685 грн.
Порівняти ціни2
4-7 днів робочих
Ціна від 83 грн.
Порівняти ціни та купити Eveline Cosmetics Eveline UA Extension Volume для подовження та підкручування вій
83 грн.
180 грн.
Порівняти ціни2
4-7 днів робочих
Ціна від 109 грн.
Порівняти ціни та купити Eveline Cosmetics Eveline UA Big Volume для надання об'єму Big volume explosion
109 грн.
220 грн.
Порівняти ціни2
Rimmel ScandalEyes Volume On Demand, 12 мл, Туші для жінок, Туш Rimmel ScandalEyes Volume On Demand надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення окремо виділить кожну вію підкреслює форму очей швидко та легко наноситься Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
130 грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
Купити!
Notino.ua
4-7 днів робочих
Ціна від 150 грн.
Порівняти ціни та купити Eveline Cosmetics Eveline UA Extension Volume для вій Подовження і об'єм
150 грн.
180 грн.
Порівняти ціни2
Bourjois Volume Glamour Coup de Théâtre, 7 мл, Туші для жінок, Туш Bourjois Volume Glamour Coup de Théâtre надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: подовжить довжину вій має стійкий ефект швидко та легко наноситься Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
150 грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
Купити!
Notino.ua
ще 24 товари
Сторінки:
1 2 3 4 5 ... 8
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Застосування
Призначення
Очистити параметри
Каталог туші 2024 - новинки, хіти продажів, купити туш для вій і брів.