Україна
Каталог   /   ТВ та відеотехніка   /   Кабелі відео, аудіо, USB

Короткі кабелі

 ціни на 10642 моделі  
< 1 м
очистити
Виводити
Вход - USB Type C / Выход - DisplayPort / M/F (вилка/розетка) / 0,2 м / USB - 2.0
мультимедійний, Роз'єм 1 - USB Тип C, роз'єм 2 - HDMI, довжина кабеля - 0.2 м
Вход - Apple Lightning / Выход - USB Type A / M/M (вилка/вилка) / 0,9 м / USB - 2.0
Тип - кабель, Тип конектора 1 - USB 2.0, Тип конектора 2 - USB Type-C, довжина - 0.9 м, Колір - чорний
Вход - USB Type C / Выход - USB Type A / M/M (вилка/вилка) / 0,9 м / USB - 2.0
Вход - USB Type C / Выход - Apple Lightning / M/M (вилка/вилка) / 0,9 м / USB - 2.0
Тип - кабель, Тип конектора 1 - USB 2.0 (A), Тип конектора 2 - USB Type-C, довжина - 0.9 м, Колір - білий
Вход - USB Type C / Выход - USB Type C / M/M (вилка/вилка) / 0,9 м / USB - 2.0
Вход - USB Type A / Выход - USB Type C / M/M (вилка/вилка) / 0,9 м / USB - 2.0
Тип - кабель, Тип конектора 1 - USB Type-C, Тип конектора 2 - Lightning, довжина - 0.9 м, Номінальний струм - 3 А, Колір - білий
Перехідник Atcom (AT17488) 4pin Jack (M) to 2х3pin (F) 0.1 м чорний.
Високоякісний недорогий міжблочний кабель. Контакти роз’ємів покриті нікелем. Призначений для передачі аналогових стереозвукового сигналів між аудіо, аудіо-відео та (або) комп’ютерними пристроями або ще→їх компонентами.
Тюльпан RCA jack (також званий phono connector, або CINCH / AV connector, а також в просторіччі «тюльпан») - стандарт роз’єму, широко застосовуваний в аудіо- і відеотехніки.
Перехідник DisplayPort to HDMI Atcom (16852) призначений для передачі відеосигналу між пристроями, у яких є роз'єми DisplayPort і HDMI. Особливості: Адаптер цифрових інтерфейсів аудіо-відео; Displa ще→yPort і HDMI; Дозволяє з'єднувати між собою обладнання з портами DisplayPort і HDMI додатковим кабелем.
Перехідник DisplayPort to VGA Atcom (16851) може використовуватися як подовжувач будинку і в офісі. З ним ви без проблем з'єднаєте пристрої. Будь то комп'ютери, телевізори і звичайні накопичувачі інфо ще→рмації. Перехідник служить для підключення монітора або інших пристроїв, що мають роз'єм VGA до комп'ютера з виходом DisplayPort.
Конвертер дозволяє підключити монітор або проектор з інтерфейсом VGA до відеокарти з роз'ємом DVI-D. Є перетворювачем цифрового сигналу в аналоговий. Тип обладнання Відеопереходнік з DVI-D на VGA. Дов ще→жина кабелю 0.1 метра.
Цей спліттер дублює відеосигнал від одного джерела на 2 HDMI-пристрої, HDMI to 2HDMI.
Для передачі відеосигналу з порту Type-C 3.1 на HDMI пристрій.
Перехідник ATCom HDMI (вхід) - VGA (вихід) для підключення ноутбука, комп'ютера, (ігрової приставки, супутникового ресивера або іншого HDMI пристрою) до аналогового проектора або монітора (VGA). Перех ще→ідник використовується для перетворення цифрового сигналу в аналоговий (конвертер цифрового сигналу 1080p в аналоговий), що дозволить насолоджуватися якісним зображенням на великому екрані.   Підтримувані роздільної здатності: 480i / 480P / 576i / 576P / 800x600 / 720i / 720P / 1280x1024 / 1600x1200 / 1080i / 1080P.   Конвертація тільки з HDMI в VGA, одностороння, без підтримки звуку.
Перехідник Atcom mini DisplayPort - HDMI (M/F), 0.1 м, Black (11042) це зручне і просте рішення для підключення інтерфейсу mini DisplayPort до пристроїв з HDMI входом. Даний перехідник не вимагає дода ще→ткового живлення, і простий в установці. Інтегрована конструкція перехідника вирішує питання підключення різноманітних інтерфейсів один до одного і виключає плутанину, безлад в проводах.
Кабель USB 2.0 AM to Micro 5P 0.8m Atcom (9174) призначений для з"єднання новітніх переносних мультимедійних пристроїв (мобільних телефонів, смартфонів, портативних MP3-плеєрів, цифрових фото- і відео ще→камер) з комп"ютером або зарядним пристроєм.
Кабель USB 2.0 AM to Mini 5P, 0 .8m Atcom (3793), що володіє універсальним провідником, здатний забезпечити якісний і швидкий обмін інформації між комп"ютерною технікою. Виріб має чорний колір ізоляці ще→йного покриття, який має певну гнучкість необхідну для зручності експлуатації. Зовнішній шар покритий особливим просоченням, який надійно захищає користувачів від виникнення пожежонебезпечних ситуацій, а провідник від впливу факторів зовнішнього середовища. Головною особливістю виробу стає унікальне напилення контактів, яке збільшує зносостійкі параметри і перешкоджає виникненню електромагнітних перешкод, що впливають на чистоту сигналу. Кабель володіє відмінними характеристиками і параметрами і стане над…
Кабель USB 2.0 AM/BM, довжиною 0.8 метра, білий, в блістері, Gold Plated
ще 24 товари
Сторінки:
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Довжина
Гаджети та комп'ютери
Особливості кабелів
Роз'єми відеокабелів
Версія інтерфейсу
Роз'єми звукових кабелів
Призначення звукових кабелів
Роз'єми кабелів живлення
Додатково
Колір кабелю
Очистити параметри
Каталог кабелів 2024 - новинки, хіти продажів, купити кабелі відео, аудіо, USB.