Украина
Каталог   /   Дом и ремонт   /   Бытовая химия и уборка   /   Инвентарь для уборки

Инвентарь для уборки PROservice

 цены на 386 моделей  
PROservice
очистить
Выводить
Пакети для сміття Pro Service Optimum об'ємом 160 л у кількості 20 шт в пакуванні - це чорні пакети, призначені для видалення великих обсягів сміття. Ці пакети ідеально підходять для використанн еще→я в: Комунальних службах. На виробництві. В магазинах. Або в будь-якому місці, де потрібно швидко та ефективно видалити велику кількість сміття. Чорний колір цих пакетів надає їм додатковий естетичний вигляд і дозволяє приховати вміст пакета. Ці пакети також допомагають зберегти чистоту та порядок, а також дозволяють ефективно організовувати та сортувати відходи. Вони зручні у використанні та зменшують ризик пролиття сміття під час транспортування.
Економічна альтернатива нітриловим рукавичкам. Повністю синтетичні, що унеможливлює появу алергії, стійкі до кислот і олій, використовують у побуті та на кухні. Відмінність від нітрилових рукавичок: еще→Нижча стійкість до проколів і розривів, нижча тактильна чутливість, нижча тактильна чутливість.
Поліетиленові рукавички серії Pro service - чудовий засіб для захисту рук під час невеликих і короткочасних завдань в умовах, де немає агресивних хімічних впливів.  Вони найчастіше застосовуються у с еще→ферах кулінарії, кейтерингу, фаст-фуду, а також у зонах самообслуговування, наприклад, у супермаркетах. Вони забезпечують гігієнічний захист рук, допомагаючи уникнути прямого контакту з їжею або іншими поверхнями. Ці рукавички ідеальні для ситуацій, де потрібен швидкий і надійний захист рук в умовах, де немає агресивних хімічних чинників.
Унікальність продукту Pro service від серії Professional полягає в його ультратонкій мікрофібровій структурі, яка дозволяє глибоко проникати в найдрібніші пори та тріщини очищуваної поверхні. Це забез еще→печує максимальну ефективність процесу прибирання. Завдяки високій щільності, яка становить 320 г/м², та великому розміру, ці серветки надзвичайно зручні та довговічні у використанні. Основною перевагою цих серветок є їхня здатність залишати поверхні без розводів і ворсу, що дозволяє прибирати без необхідності використовувати мийні засоби. Для малих підприємств це ідеальне рішення, оскільки в одній упаковці доступні 4 різних кольори серветок, що дозволяє ефективно організовувати робочий процес та ви…
186Купить!
грн.
Moyo.ua
С нами более 10-ти лет
(Киев)
Гарантия: от производителя
Пожаловаться
Серветки Pro service з мікрофібри для скла мають спеціальну гладку поверхню і призначені для протирання і полірування скляних, дзеркальних і хромованих поверхонь, елементів меблів, декору та сантехнік еще→и, особливо вимогливих до зовнішнього вигляду, наявності прозорості та блиску. Оптимально підібрана щільність 250 г/м.кв. і розмір 35 х 35 см дають змогу досягти максимального ефекту під час прибирання. Властивості матеріалу забезпечують доступ мікрофібри в найдрібніші пори і тріщинки поверхні, що очищається. Серветки не залишають розводів і ворсу, дають змогу проводити прибирання без застосування мийних засобів. Серветки рекомендується прати вручну або в автоматичній пральній машині за температури…
Целюлозні серветки Pro service серії Industrial - знижена щільність, зменшений розмір 15,5х15,5 см і відсутність індивідуальної упаковки - все це дозволяє досягти найнижчої ціни. Використовуються викл еще→ючно для вологого прибирання. Целюлоза - натуральний матеріал, що отримується з деревини. Властивості серветок із целюлози: гігієнічність, висока вбираність вологи, не залишають розводів і ворсинок.  Застосування:  Загальне прибирання, санітарні поверхні, раковини, ванни, душові кабіни, плитка, прибирання складської зони та ін.
еще 24 товара
Страницы:
1 2 3 4 5 ... 17
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры