Україна
Каталог   /   Дім і ремонт   /   Побутова хімія і прибирання   /   Ручне миття посуду

Ручне миття посуду

 ціни на 4291 модель  
Виводити
82Купити!
грн.
FOXTROT.UA
З нами 7 років
(Київ)
Гарантія: 36 міс. від виробника
Поскаржитись
82Купити!
грн.
FOXTROT.UA
З нами 7 років
(Київ)
Гарантія: 36 міс. від виробника
Поскаржитись
84Купити!
грн.
FOXTROT.UA
З нами 7 років
(Київ)
Гарантія: від виробника
Поскаржитись
Засіб для миття посуду Fairy Sensitive швидко справляється зі складними забрудненнями на посуді, забезпечуючи ідеальну чистоту і при цьому не провокуючи сухість шкіри Ваших рук. Особливості та приміт ще→ки: З ефектом 2 в 1 нещадний до жиру, ніжний до рук. Неймовірно свіжий аромат під час миття. Густа довготривала піна з кожної краплі. Не шкодить шкірі рук, тому Ви можете мити посуд без рукавичок. Насичена формула для сяючої чистоти Вашого посуду легко розщеплює жир та має інтенсивний квітково-фруктовий аромат.
Fairy Pure & Clean для миття посуду пропонує Вам ефективність видалення жиру та бруду від Fairy, але не містить у складі жодних ароматизаторів чи барвників. Особливості: 0% Ароматизаторів 0% барв ще→ників Швидко справляється із засохлим жиром М'який для рук Повністю змивається водою 
102Купити!
грн.
Moyo.ua
З нами більше 10-ти років
(Київ)
Гарантія: від виробника
Поскаржитись
Засіб для миття дитячого посуду, іграшок і фруктів Go Green: Безпечний для здоров'я екологічний засіб. Гіпоалергенний. 0 + Підходить для дитячого приладдя з перших днів життя. Ідеально очищ ще→ає дитячий посуд та інші речі від забруднень, залишків молочних продуктів і дитячого харчування. Чудово підходить для миття фруктів і овочів від жирної та парафіно-воскової плівки, забруднень і зовнішньої хімічної обробки. Не сушить шкіру рук. Засіб не тестується на тваринах. Запатентована стійка пляшка унікальної форми. Має зручний дозатор для економного використання засобу.
Еко ополіскувач для посудомийної машини "Тортилла" для видалення плям і розводів на поверхні посуду, додання блиску та прискорення процесу висушування. Спосіб застосування: Використовувати згідно з ще→рекомендацією виробника посудомийної машини.
111Купити!
грн.
FOXTROT.UA
З нами 7 років
(Київ)
Гарантія: від виробника
Поскаржитись
114Купити!
грн.
Moyo.ua
З нами більше 10-ти років
(Київ)
Гарантія: від виробника
Поскаржитись
Еко засіб для миття посуду в посудомийній машині "Тортилла" для видалення стійких забруднень і жиру. Прекрасно розчиняється у воді, завдяки активатору ефективно миє до блиску, не залишає розлучень. С ще→посіб застосування: Використовувати згідно з рекомендаціями виробника посудомийної машини
Минимальная сумма заказа 21 грн. Средство для мытья детской посуды Delamark с ионами серебра 500 мл разработано по современным технологиям, чтобы обеспечить отличный результат и защиту рук. В состав ж ще→идкости входят ионы серебра в нетоксичной и хорошо растворимой органической форме – в виде соли серебра с лимонной кислотой. Образует мало пены, но прекрасно справляется с жиром даже в холодной воде. Имеет удобную упаковку, которой хватает надолго. Особенности средства для мытья детской посуды Delamark с ионами серебра 500 мл: состав: очищенная вода, натрий метилолеилтаурат, натрий метилкокоилтаурат, натрий кокоилизетионат, кокобетаин, натрий кокоамоацетат, натрий кокосульфат, соль поваренная пищевая, натри…
Високоякісний засіб для миття посуду з екстрактом натурального зеленого чаю, який має багато переваг. Він видаляє до 99,9% бактерій і мікробів, що робить його ідеальним для миття дитячого посуду, пляш ще→ок, а також овочів і фруктів. Екстракт зеленого чаю ефективно розщеплює жир на посуді, а також зволожує і пом'якшує шкіру рук завдяки наявності катехінів. Крім того, він має ніжний і приємний аромат, який додає приємності під час миття посуду.
Еко сіль для посудомийної машини "Тортилла" — спеціальна, повністю розчинна, регенерувальна сіль ефективно пом'якшує воду та слугує чудовим захистом для внутрішніх деталей посудомийної машини від ще→утворення вапняного нальоту. Підходить для використання в посудомийних машинах будь-якого типу. Спосіб застосування: Засипте сіль для посудомийної машини у відсік для солі відповідно до вказівок виробника машини.
Мийний засіб підходить для миття будь-якого посуду, зокрема дитячого, іграшок, будь-яких поверхонь: скло, кераміка, камінь, метал. Для людей із чутливою шкірою рук. Безпечний для довкілля. Для очищенн ще→я овочів і фруктів від воску, парафіну, залишків землі. Безпечний для тварин.
Засіб для миття посуду L'Arbre Vert - це ефективний засіб для миття посуду, який забезпечує чудові результати під час миття посуду будь-якої складності. Особливості: Завдяки своїй формулі з м ще→игдалем, вона ефективно видаляє жир і бруд, залишаючи ваш посуд блискучим і чистим; Має пряно-молочний аромат мигдалю, який надає вашому посуду приємного запаху та створює відчуття свіжості у вашій кухні; Містить дбайливі компоненти, що не шкодять шкірі рук і не ушкоджують поверхні посуду, зберігаючи їх у відмінному стані; Виготовлений з екологічно чистих і безпечних для здоров'я складових, рідина для миття посуду відповідає високим стандартам якості та екологічної безпеки; Концентрована формула …
Рідина для миття посуду L'Arbre Vert цвітіння вишні зробить ваш посуд ідеально чистим. Переваги: Виготовляється з компонентів, які не шкодять навколишньому середовищу. Мінімум ризику для вин ще→икнення алергії. Надає посуду бездоганного блиску. Для миття посуду не потрібна велика кількість піни. До тестування продукту не залучають тварин. Без компонентів тваринного походження. Екологічні компоненти не забруднюють стічні води. Упаковка повністю переробляється. Спосіб застосування: Кілька крапель засобу нанести на вологу губку або забруднений посуд, або розчинити в мисці з водою. Добре обробити поверхню посуду і промити водою.
128Купити!
грн.
Moyo.ua
З нами більше 10-ти років
(Київ)
Гарантія: від виробника
Поскаржитись
Визнане своєю ефективністю чорне мило в складі засобу для миття посуду, для миття рук ефективно очищає і видаляє жир із посуду, не пошкоджуючи його. Гіпоалергенний, він розроблений для мінімізації риз ще→ику виникнення алергії. Рідина для миття посуду з нотками цитрусових.
Містить гліцерин, який зволожує й пом'якшує шкіру, а також відновлює її еластичність і гладкість. Протестований дерматологами, не містить алергенів, рекомендується для людей із чутливою шкірою ру ще→к, миття дитячого посуду, очищення овочів і фруктів від воску, парафіну, залишків землі. Сертифіковано відповідно до міжнародного стандарту ISO14024. Унікальна екоформула засобу не сушить шкіру рук, не пошкоджує нігті, не подразнює дихальні шляхи, водночас потужні рослинні компоненти чудово справляються з важкими, жирними забрудненнями навіть у холодній воді, не залишаючи запаху. Безпечно для довкілля, біологічно розкладається, не містить фосфатів, парабенів, хлору, барвників і ароматизаторів. Під…
ще 24 товари
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Об'єм
Додатково
Каталог ручне миття посуду 2024 - новинки, хіти продажів, купити ручне миття посуду.