Украина
Каталог   /   Туризм и рыбалка   /   Пневматика и оружие   /   Тактическая одежда

Тактическая одежда 2E

 цены на 316 моделей  
2E
очистить
Выводить
Призначення та область застосування: тактичне тренування та стрілянина; страйкбол; їзда на мотоциклі та на гірських велосипедах. Рукавички мають такі властивості: Висока ступінь захисту," дихає" еще→поверхню долонь. Також у великому, вказівному та середньому пальці обох рукавичок вшитий матеріал, що дозволяє користуватися персональними електронними пристроями, такими як смартфони, планшети, тобто реагує на дотики. Розмір: М. Матеріали: супер фібру 50%; зносостійке полотно 20%; гума 10%; поліпропілен 10%.
Тактичний ремінь із двома кріпленнями, модель 2Е, виконаний у камуфляжному стилі та призначений для використання в тактичних цілях. Має дві точки кріплення, що забезпечує зручність і надійність під ча еще→с використання. Виріб виконано з міцних матеріалів, що гарантує довговічність і надійність в екстремальних умовах.
Двоточковий ремінь 2E Tactical з регулюванням по довжині та швидким відстібанням карабінами фастекс. Служить для зручнішого перенесення (порівняно з базовими ременями). Максимальна довжина ременя в еще→ід кінчика до кінчика карабінів: 182 см (+ гофр. частина 7,5 см * 2 сторони = 15 см) 182 +15 = 197 см Мінімальна довжина ременя від кінчика до кінчика карабінів: 134 см (+ гофр. частина 7,5 см * 2 сторони = 15 см) 134 + 15 см = 149 см Довжина еластичної гофрованої частини (у спокійному стані) 25 см (на кожній стороні ременя) Довжина еластичної гофрованої частини (у розтягнутому стані) 32,5 см (на кожній стороні ременя)  
Призначення та сфера застосування Тактичне тренування та стрілянина, страйкбол, їзда на мотоциклі та на гірських велосипедах. Рукавички мають такі властивості Високий ступінь захисту, що "дихає" по еще→верхню долонь. Також у великому, вказівному та середньому пальці обох рукавичок вшитий матеріал, що дозволяє користуватися персональними електронними пристроями, такими як смартфони, планшети, тобто реагує на дотики. Матеріали: Супер фібра 50% Зносостійке полотно 20% Гума 10% Поліпропілен 10%
Призначення та область застосування: Тактичне тренування та стрільба Страйкбол Їзда на мотоциклі та на гірських велосипедах. Рукавички мають такі властивості: Високий ступінь захисту," дихаюча" еще→поверхня долонь. Також у великому, вказівному та середньому пальці обох рукавичок вшитий матеріал, що дозволяє користуватися персональними електронними пристроями, такими як смартфони, планшети, тобто реагує на дотики. Матеріали: Супер фібру 50% Зносостійке полотно 20% Гума 10% Поліпропілен 10%
Особливості: Зовнішній шар: 100% поліестер. Підкладка: 100% фліс. Температура нагрівання: 40-65°C. Час обігрівання: 3-8 годин. Зона обігрівання: Права та ліва сторони голови. Контролер: одна к еще→нопка, 3 рівні (високий, середній, низький). Грілка: 7.4 В 4 Вт. Акумуляторна батарея: 7.4 В, 2000 мАг. Зарядний пристрій: 8.4V 1.5A.
Тактичний ремінь 2E Tactical з 5 додатковими підсумками в комплекті. Ремінь складається з 2-х частин + 5 підсумків: 1-я яка безпосередньо заправляється в вуха штанів і утримує самі штани. 2-а част еще→ина на яку навішуються підсумки за допомогою строп Molle і ця частина кріпиться до першої липучки (по всій довжині ременя) і закривається пряжкою з кнопками, друга частина ременя має регулювання по довжині. Підсумки, що входять до комплекту: 1-й підсумок для 2-х магазинів з додатковою кишенькою – 2шт (сумарно для 4-х магазинів) Розмір підсумка: ширина 15 см, висота 15 см. Розмір додаткової кишеньки на кожному відсіку для магазину (ширина 5 см, висота 9,5 см, глибина 3 см). Кріпиться до реме…
600Купить!
грн.
Repka.ua
С нами 5 лет
(Киев)
Пожаловаться
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
600Купить!
грн.
Sokol.ua
С нами 7 лет
(Киев)
Пожаловаться
600Купить!
грн.
Sokol.ua
С нами 7 лет
(Киев)
Пожаловаться
600Купить!
грн.
Sokol.ua
С нами 7 лет
(Киев)
Пожаловаться
еще 24 товара
Страницы:
1 2 3 4 5 ... 14
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Очистить параметры