Украина

Светильники с цоколем G9

 цены на 41 модель  
G9
очистить
Сохранить список
Выводить
Прожектор / светильник Ideal Lux Up AP2
светильник, настенный, цоколь G9, 80 Вт

Прожектор / светильник Ideal Lux Up AP1
светильник, настенный, цоколь G9, 40 Вт

Прожектор / светильник Ideal Lux Twin AP1
светильник, настенный, цоколь G9, 40 Вт

Прожектор / светильник Nowodvorski Soul 9555
светильник, настенный, цоколь G9, 35 Вт

Прожектор / светильник Ideal Lux Sirio PT2 Small
светильник, отдельностоящий, цоколь G9, 30 Вт

Прожектор / светильник Ideal Lux Park PT1 Round Small
светильник, встраиваемый в пол, цоколь G9, 20 Вт

Прожектор / светильник Brille MRL-03-05
светильник, настенный, цоколь G9, 40 Вт

Прожектор / светильник Nowodvorski Khumbu 4443
светильник, настенный, цоколь G9, 40 Вт

Прожектор / светильник Ideal Lux Down AP1
светильник, настенный, цоколь G9, 28 Вт

Прожектор / светильник Ideal Lux Bamboo PT1 Big
садовый столбик, отдельностоящий, цоколь G9, 15 Вт

Прожектор / светильник Brille AL-17 G9
светильник, настенный, потолочный, цоколь G9, 40 Вт

504Купить!
грн.
Km-k.com.ua
Новый магазин
(Владимир)
Пожаловаться
Наше освітлення - це інноваційний спосіб привнести в ваш простір атмосферу затишку та елегантності. З використанням передових технологій LED, воно забезпечить яскраве та приємне світло, сприяючи комф еще→ортному освітленню в будь-якому приміщенні. Його стильний дизайн доповнить інтер'єр будь-якого приміщення, надаючи йому сучасний вигляд. Крім того, наші вироби відрізняються енергоефективністю та довговічністю, роблячи їх ідеальним вибором для тих, хто цінує якість та естетику. Свiтильник накладний Feron AL8004 G9 чорний- ідеальний вибір для тих, хто цінує якість, стиль і функціональність.
504Купить!
грн.
Km-k.com.ua
Новый магазин
(Владимир)
Пожаловаться
Наше освітлення - це інноваційний спосіб привнести в ваш простір атмосферу затишку та елегантності. З використанням передових технологій LED, воно забезпечить яскраве та приємне світло, сприяючи комф еще→ортному освітленню в будь-якому приміщенні. Його стильний дизайн доповнить інтер'єр будь-якого приміщення, надаючи йому сучасний вигляд. Крім того, наші вироби відрізняються енергоефективністю та довговічністю, роблячи їх ідеальним вибором для тих, хто цінує якість та естетику. Свiтильник накладний Feron AL8004 G9 білий- ідеальний вибір для тих, хто цінує якість, стиль і функціональність.
551Купить!
грн.
Km-k.com.ua
Новый магазин
(Владимир)
Пожаловаться
Наше освітлення - це інноваційний спосіб привнести в ваш простір атмосферу затишку та елегантності. З використанням передових технологій LED, воно забезпечить яскраве та приємне світло, сприяючи комф еще→ортному освітленню в будь-якому приміщенні. Його стильний дизайн доповнить інтер'єр будь-якого приміщення, надаючи йому сучасний вигляд. Крім того, наші вироби відрізняються енергоефективністю та довговічністю, роблячи їх ідеальним вибором для тих, хто цінує якість та естетику. Свiтильник накладний Feron AL8003 G9 чорний- ідеальний вибір для тих, хто цінує якість, стиль і функціональність.
551Купить!
грн.
Km-k.com.ua
Новый магазин
(Владимир)
Пожаловаться
Наше освітлення - це інноваційний спосіб привнести в ваш простір атмосферу затишку та елегантності. З використанням передових технологій LED, воно забезпечить яскраве та приємне світло, сприяючи комф еще→ортному освітленню в будь-якому приміщенні. Його стильний дизайн доповнить інтер'єр будь-якого приміщення, надаючи йому сучасний вигляд. Крім того, наші вироби відрізняються енергоефективністю та довговічністю, роблячи їх ідеальним вибором для тих, хто цінує якість та естетику. Свiтильник накладний Feron AL8003 G9 білий- ідеальний вибір для тих, хто цінує якість, стиль і функціональність.
551Купить!
грн.
Km-k.com.ua
Новый магазин
(Владимир)
Пожаловаться
Наше освітлення - це інноваційний спосіб привнести в ваш простір атмосферу затишку та елегантності. З використанням передових технологій LED, воно забезпечить яскраве та приємне світло, сприяючи комф еще→ортному освітленню в будь-якому приміщенні. Його стильний дизайн доповнить інтер'єр будь-якого приміщення, надаючи йому сучасний вигляд. Крім того, наші вироби відрізняються енергоефективністю та довговічністю, роблячи їх ідеальним вибором для тих, хто цінує якість та естетику. Свiтильник накладний Feron AL8002 G9 чорний- ідеальний вибір для тих, хто цінує якість, стиль і функціональність.
551Купить!
грн.
Km-k.com.ua
Новый магазин
(Владимир)
Пожаловаться
Наше освітлення - це інноваційний спосіб привнести в ваш простір атмосферу затишку та елегантності. З використанням передових технологій LED, воно забезпечить яскраве та приємне світло, сприяючи комф еще→ортному освітленню в будь-якому приміщенні. Його стильний дизайн доповнить інтер'єр будь-якого приміщення, надаючи йому сучасний вигляд. Крім того, наші вироби відрізняються енергоефективністю та довговічністю, роблячи їх ідеальним вибором для тих, хто цінує якість та естетику. Свiтильник накладний Feron AL8002 G9 білий- ідеальний вибір для тих, хто цінує якість, стиль і функціональність.
295Купить!
грн.
Km-k.com.ua
Новый магазин
(Владимир)
Пожаловаться
Наше освітлення - це інноваційний спосіб привнести в ваш простір атмосферу затишку та елегантності. З використанням передових технологій LED, воно забезпечить яскраве та приємне світло, сприяючи комф еще→ортному освітленню в будь-якому приміщенні. Його стильний дизайн доповнить інтер'єр будь-якого приміщення, надаючи йому сучасний вигляд. Крім того, наші вироби відрізняються енергоефективністю та довговічністю, роблячи їх ідеальним вибором для тих, хто цінує якість та естетику. Свiтильник накладний Feron AL8001 G9 чорний круг- ідеальний вибір для тих, хто цінує якість, стиль і функціональність.
295Купить!
грн.
Km-k.com.ua
Новый магазин
(Владимир)
Пожаловаться
Наше освітлення - це інноваційний спосіб привнести в ваш простір атмосферу затишку та елегантності. З використанням передових технологій LED, воно забезпечить яскраве та приємне світло, сприяючи комф еще→ортному освітленню в будь-якому приміщенні. Його стильний дизайн доповнить інтер'єр будь-якого приміщення, надаючи йому сучасний вигляд. Крім того, наші вироби відрізняються енергоефективністю та довговічністю, роблячи їх ідеальним вибором для тих, хто цінує якість та естетику. Свiтильник накладний Feron AL8001 G9 білий круг- ідеальний вибір для тих, хто цінує якість, стиль і функціональність.
295Купить!
грн.
Km-k.com.ua
Новый магазин
(Владимир)
Пожаловаться
Наше освітлення - це інноваційний спосіб привнести в ваш простір атмосферу затишку та елегантності. З використанням передових технологій LED, воно забезпечить яскраве та приємне світло, сприяючи комф еще→ортному освітленню в будь-якому приміщенні. Його стильний дизайн доповнить інтер'єр будь-якого приміщення, надаючи йому сучасний вигляд. Крім того, наші вироби відрізняються енергоефективністю та довговічністю, роблячи їх ідеальним вибором для тих, хто цінує якість та естетику. Свiтильник накладний Feron AL8000 G9 чорний- ідеальний вибір для тих, хто цінує якість, стиль і функціональність.
464Купить!
грн.
Km-k.com.ua
Новый магазин
(Владимир)
Пожаловаться
Наше освітлення - це інноваційний спосіб привнести в ваш простір атмосферу затишку та елегантності. З використанням передових технологій LED, воно забезпечить яскраве та приємне світло, сприяючи комф еще→ортному освітленню в будь-якому приміщенні. Його стильний дизайн доповнить інтер'єр будь-якого приміщення, надаючи йому сучасний вигляд. Крім того, наші вироби відрізняються енергоефективністю та довговічністю, роблячи їх ідеальним вибором для тих, хто цінує якість та естетику. Свiтильник накладний Feron AL8000 G9 білий- ідеальний вибір для тих, хто цінує якість, стиль і функціональність.
еще 17 товаров
Страницы:
1 2
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Рейтинг брендов 
Все брендыОсновные бренды
Цвет
Тип
Стиль
Установка
Тип лампы
Цоколь
Источников света
Мощность
Дополнительно
Цветовая температура
Световой поток (яркость)
Угол освещения
Источник питания
Очистить параметры
Каталог прожекторов и светильников 2024 - новинки, хиты продаж, купить прожекторы и уличное освещение.
Освещение, розетки и выключатели