Україна

Конструктор Nic Tuscany Small 523311

Фото - Конструктор Nic Tuscany Small 523311
Фото 5
Nic Tuscany Small 523311
Вік
2+
Уподобання
унісекс
Матеріал
дерево
Тип гри
набір деталей
Кількість деталей
20 шт
Бокс для зберігання
Розмір упаковки
265x185x45 мм
Дата додавання на E-Katalog
серпень 2017

Невеликий, але ефектний та тактильно приємний дерев'яний блочний конструктор для малюків віком від 2 років. Складається із 20 деталей, які складені в акуратному дерев'яному боксі для зберігання. Складається з порівняно великих та яскравих кольорових блоків, які виготовлені з натурального дерева. Деталі легкі, приємні на дотик та якісно оброблені. Гра з конструктором Nic Tuscany Small 523311 відкриє перед малюком яскравий та захоплюючий світ ідей для творчості та розвитку.

Деталі набору відповідають найсуворішим європейським стандартам безпеки. Вони покриті матовими фарбами на водяній основі, які чудово підкреслюють малюнок дерева на поверхнях. Всі елементи досить великі для того, щоб дитина не змогла їх проковтнути. Фарба на водній основі повністю екологічна, не містить токсичних речовин, тому ніякої шкоди від того, що малюк облизуватиме або кусатиме блоки конструктора, не буде. Крім цього, варто відзначити високу міцність деталей. Вони пройшли тести навантаження і без проблем витримують значний тиск, що гарантує їх цілісність під час гри. Друкована інструкція пояснює, як зібрати будівлі з яскравих та зручних для малюка цеглинок. Конструктор сумісний з іншими наборами Nic Tuscany та може легко поєднуватися з ними.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Nic 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Nic.

Купити Nic Tuscany Small 523311

Усі ціни 25 →

Конструктор деревянный Nic Тоскана маленький 20 деталей (NIC523311)

ЦифраЗ нами 7 років
(Київ)
Поскаржитись
1 183 грн.

Конструктор дерев'яний Nic Тоскана невеликий 20 деталей (NIC523311) N

Німецький виробник Nic спеціалізується на виготовленні дерев'яних іграшок для дітей, які стимулюють розвиток уяви, фанта... щезії, логіки, моторики, тактильних відчуттів, вивчення геометричних фігур і креативного мислення. Дерев'яний конструктор Тоскана стане прекрасним помічником у розвитку вашої дитини через захоплюючу гру. З конструктора Nic можна скласти безліч фігур і архітектурних споруд, він порадує малюка і забезпечить цікаву і захоплюючу гру кожен раз коли він буде потрапляти в руки вашого маленького дослідника, адже з ним побудувати замок лицарів або принцес, середньовічні колони, печери тролів або таємничу гору чарівників і ельфів, будинок метеликів і їх жителів. Конструктр підійде не тільки для домашнього вжитку, а й для садів, спеціалізованих шкіл, центрів розвитку дитини.  
Moyo.uaЗ нами більше 10-ти років
(Київ)
Гарантія: від виробника
Поскаржитись
1 183 грн.

NIC Тоскана маленький 20 эл. (NIC523311)

Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оп... щелата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Repka.uaЗ нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
1 183 грн.

NIC Тоскана маленький 20 эл. (NIC523311)

Sokol.uaЗ нами 7 років
(Київ)
Поскаржитись
1 183 грн.

Конструктор Nic деревянный Тоскана маленький 20 эл. (NIC523311)

Тип - будівництво, головоломка, дерев'яний, жанр - будівництво, вік - 3+, кількість деталей - 20, Материал - дерево
Q-techno.com.uaЗ нами 4 роки
(Київ)
Гарантія: 12 міс. від виробника
Поскаржитись
1 185 грн.
ще 20 пропозицій

Динаміка цін на Nic Tuscany Small 523311

  • Мінімальна
  • Середня
  • Максимальна
Підбір за параметрами