Україна

Конструктор Lego Venom 76187

Фото - Конструктор Lego Venom 76187
Відео 22Фото 7
Lego Venom 76187
Вік
18+
Уподобання
унісекс
Матеріал
пластик
Тип гри
герої мультфільмів
Кількість деталей
565 шт
З'єднання
блочне
Розмір готової іграшки
190x90x190 мм
Розмір упаковки
191х354х91 мм
Офіційний сайт
lego.com
Дата додавання на E-Katalog
травень 2021
Інструкція доступна через додаток LEGO Building Instructions

Деталізований колекційний блоковий конструктор "Веном", що дозволяє зібрати детальну модель маски інопланетного суперлиходія з кинджально-гострими зубами і довгим язиком з кінематографічного всесвіту Marvel. Позиціонується як доступний продукт середньої цінової категорії з лінійки LEGO Super Heroes зразка 2021 року, складається з 565 деталей. Орієнтований на зрілих користувачів (від 18 років), також буде цікавий юнакам і підліткам.

Збірка цього набору тренує дрібну моторику рук, уяву, пам'ять і концентрацію уваги. А якщо збирати маску разом з друзями, то можна прокачати і комунікативні навички. Конструктор Lego Venom 76187 дозволяє отримати максимум задоволення від будівництва. Величезна щелепа з гострими зубами, довгий звивистий язик і низький чорний надбрівний край — все це створює експонат, який буде відмінно виглядати на комплектній підставці і може стати важливою частиною домашньої LEGO-колекції.

Завдяки стильній табличці з назвою, прикріпленій до міцної основи, ця чудова модель буде виглядати ще більш вражаюче поруч з іншими творіннями з коміксів LEGO. Всі деталі конструктора забезпечують надійне з'єднання і виготовлені з яскравого високоміцного пластику, що відповідає найвищим стандартам безпеки. Конструктор повністю конструктивно сумісний з іншими наборами LEGO Super Heroes і може легко поєднуватися з ними.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Lego 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Lego.

Купити Lego Venom 76187

LEGO 76187 Веном

Создайте и отобразите одного из самых страшных персонажей во вселенной Marvel с помощью LEGO (76187) Веном - увлекательной модели сборки и отображения, созданной для взрослых. Культовое инопланетное существо с кинжальными зубами и длинным изгибающимся языком стоит на прочном основании с прикрепленной именной табличкой из стали. Если вы взр... щеослый поклонник Марвел или энтузиаст
Playzone.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Поскаржитись
4 599 грн.

LEGO Веном 76187

Купити офіційний конструктор LEGO Super Heroes 76187 Відень за доступною ціною, доставка по всій Україні. bricksadd.com.ua інтернет-магазин оригінального LEGO.
Bricksadd.com.uaЗ нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
4 599 грн.

LEGO Marvel Веном 76187

Як стати частиною фантастичного всесвіту відважних супергероїв, хитрих злодіїв і захопливих пригод? Легко! Досить просто придбати унікальний набір LEGO Super Heroes 76187 Веном.
Constructors.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Гарантія: 14 днів від магазину
Поскаржитись
4 499 грн.

Lego Super Heroes Веном 76187

Маркетплейс: Rozetka.ua  BrickSale З нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
4 711 грн.
Відеоогляди

Динаміка цін на Lego Venom 76187

  • Мінімальна
  • Середня
  • Максимальна
Підбір за параметрами
Моделі
Lego (вік дитини) 
Інші