Україна

Конструктор Lego The Pig House 21170

Фото - Конструктор Lego The Pig House 21170
Відео 23Фото 8
Lego The Pig House 21170
Вік
8+
Уподобання
унісекс
Матеріал
пластик
Тип гри
minecraft
Кількість деталей
490 шт
Кількість персонажів
2 шт
Кількість тварин
2 шт
З'єднання
блочне
Рухомі елементи (механіка)
Розмір готової іграшки
200x190x140 мм
Розмір упаковки
262х222х124 мм
Офіційний сайт
lego.com
Дата додавання на E-Katalog
січень 2021

Деталізований дитячий блоковий конструктор "Дом-Свиня" створений за мотивами віртуального світу популярної комп'ютерної гри Minecraft. Набір призначений для дітей віком від 8 років. Юні будівельники можуть використовувати придбані в Minecraft навички, щоб зібрати в реальному світі те, що вони цілком могли б побудувати в грі — будинок у вигляді величезної свині. У цієї будови є бічні дверцята, що відкриває велике приміщення, а його дах знімається, даючи більше місця для гри.

Модель можна збирати декількома способами, причому кімната-голова відділяється і її можна прилаштувати до іншого місця. Фігурка Алекс, зухвалої героїні гри, готова повеселитися, а кріпер збирається застати гравців зненацька. Поруч з будинком знаходяться фігурки двох симпатичних маленьких поросят. А для того, щоб іграшка ще більше була схожа на Minecraft, в конструкторі Lego The Pig House 21170 передбачена функція вибуху, яка розносить будинок на шматочки.

Робота моделлю розвиває дрібну моторику, уяву і навички самостійного вирішення завдань. Розміри зібраного будови складають 20х19х14 см, воно складається з 490 простих деталей. Елементи, виготовлені з якісного, міцного і безпечного пластика, мають яскраві кольори і надійно з'єднуються один з одним, забезпечуючи стійкість конструкції. Цей конструктор, сумісний з іншими наборами сімейства Lego Minecraft, підійде для веселої гри, творчої демонстрації та комбінування з іншими наборами даної тематики.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Lego 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Lego.

Купити Lego The Pig House 21170

Усі ціни 8 →

LEGO 21170 Дом-свинья

Дети, увлеченные онлайн-игрой Майнкрафт хорошо знакомы с таким уникальным персонажем, как гигантская свинья мутант. Это несур... щеазное чудовище может бродить по окрестностям, разрушать города и служить средством передвижения. С помощью потрясающего игрового набора «Свиной дом», можно реализовать свои смелые идеи по придумыванию новых сюжетов с этим розовым забавным монстром.
Playzone.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Поскаржитись
2 449 грн.

LEGO Minecraft Будинок-свиня (21170)

Tehnoexpert.com.uaМенше року
(Львів)
Під замовлення
Поскаржитись
2 977 грн.

LEGO Будинок-свиня 21170

Милий дім Що ви знаєте про будівництво будинків у Minecraft? Вони можуть бути різними: в скелі, на дереві, багатоповерхові і... щенавіть викопані землянки. Але чи бачили ви колись будинок в формі тваринки? Ні? Тоді хочемо вам показати набір конструктора LEGO 21170 Будинок-порося, який можна купити в нашому магазині.
Constructors.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Гарантія: 14 днів від магазину
Поскаржитись
2 499 грн.

LEGO Будинок-свиня 21170

Купити офіційний конструктор LEGO Minecraft 21170 Будинок-свиня за доступною ціною, доставка по всій Україні. bricksadd.co... щеm.ua інтернет-магазин оригінального LEGO.
Bricksadd.com.uaЗ нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
2 449 грн.

Лего Майнкрафт Будинок свиня Lego Minecraft 21170

Маркетплейс: Rozetka.ua  ToysBabyHit З нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
2 675 грн.
ще 3 пропозиції
Відеоогляди

Динаміка цін на Lego The Pig House 21170

  • Мінімальна
  • Середня
  • Максимальна
Підбір за параметрами
Моделі
Lego (вік дитини) 
Інші