Украина

Конструктор Lego Rocket and Baby Groot 76282

Фото - Конструктор Lego Rocket and Baby Groot 76282
Видео 9Фото 8
Lego Rocket and Baby Groot 76282
Возраст
10+
Предпочтение
унисекс
Материал
пластик
Тип игры
герои мультфильмов
Кол-во деталей
566 шт
Кол-во персонажей
1 шт
Соединение
блочное
Движущиеся элементы (механика)
Размер готовой игрушки
220 мм / высота /
Размер упаковки
354x70x191 мм
Официальный сайт
lego.com
Дата добавления на E-Katalog
февраль 2024

Информация в описании модели носит справочный характер.
Всегда перед покупкой уточняйте у менеджера интернет-магазина характеристики и комплектацию товара

Купить Lego Rocket and Baby Groot 76282

Все цены 28 →

Конструктор LEGO Marvel Ракета й малюк Ґрут 76282

Конструктор LEGO Marvel Ракета й малюк Ґрут купити в магазині Fopi. Замовляйте на сайті пярмо зараз. Краще обслуговування клі... ещеєнтів. Гарантія на усі товари. Програма лояльності Fopi Club.
Fopi.uaС нами 4 года
(Одесса)
Пожаловаться
1 990 грн.

Конструктор Lego Marvel Rocket & Baby Groot Ракета и малыш Грут (76282)

Серия: Marvel / Рекомендуемый возраст: 10+ / Количество деталей, шт.: 566
ЦифраС нами 7 лет
(Киев)
Пожаловаться
2 149 грн.

LEGO Marvel Ракета та малюк Грут 76282

Підніміть дію фільмів Marvel на новий рівень із LEGO Marvel Ракета і малюк Грут. Ця збірна іграшка для хлопчиків і дівчаток в... ещеіком 10+ складається з деталей, правдиво деталізована та має висоту понад 8,5 дюймів (22 см). Ця фігурка Ракети - більше, ніж просто дитяча іграшка-конструктор, це реалістичне відтворення культового персонажа з фільму Marvel Studios "Вартові Галактики". Позиціонована модель передає бунтарську поведінку героя і його любов до зброї. Усі суглоби (крім ліктів) рухливі для максимальних ігрових можливостей. У руках персонаж тримає пружинний шутер і бластер. На плечі у нього сидить його милий супутник, малюк Грут. Якщо ви шукаєте модні збірні іграшки для юних супергероїв, LEGO Marvel Ракета і малюк Грут - ідеальний вибір для дітей, які хочуть продемонструвати свій стиль супергероя. Для додаткового цифрового задоволення будівельники можуть збільшувати масштаб, повертати моделі в 3D і відстежувати свій прогрес за допомогою веселого та інтуїтивно зрозумілого застосунку LEGO Builder. Дитяча фігурка Ракети - перейдіть на новий рівень з іграшкою LEGO Marvel Ракета і малюк Грут для хлопчиків і дівчаток віком від 10 років і старше. 2 персонажі Marvel - У цій збірно-розбірній іграшці представлено 2 Вартових Галактики: Ракета, що тримає пружинний шутер і бластер, і мініфігурка Малюка Грута, яка кріпиться до плеча Ракети. Фігурка з можливістю регулювання - Діти динамічно регулюють шарнірну модель Ракети, щоб грати в місії з Вартовими Галактики та власні уявні пригоди. Безліч способів гри та демонстрації - Ця збірна іграшка LEGO Marvel захоплива в конструюванні та надає нескінченні можливості для гри та демонстрації LEGO подарунок для любителів фільмів - Шанувальники бойовиків і "Вартових Галактики" Marvel Studios можуть нескінченно грати з цією правдиво деталізованою, повністю зчленованою фігуркою Ракети 3D-інструкції з будівництва - Діти можуть завантажити застосунок LEGO Builder, щоб зануритися в процес будівництва, використовуючи цифрові інструменти для збільшення і повороту моделей у 3D, збереження наборів і відстеження прогресу. Серія LEGO Marvel - Широкий вибір будівельних іграшок і моделей LEGO Marvel покликаний надихнути всіх юних супергероїв на нескінченні творчі пригоди. Іграшка збирається з 566 деталей - висота цієї фігурки Ракети становить понад 8,5 дюйма (22 см)
Moyo.uaС нами более 10-ти лет
(Киев)
Гарантия: от производителя
Пожаловаться
1 990 грн.

Конструктор LEGO Marvel Ракета та малюк Грут (76282)

Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оп... ещелата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Repka.uaС нами 5 лет
(Киев)
Пожаловаться
1 990 грн.

Конструктор LEGO Marvel Ракета й малюк Ґрут (76282) 76282

Підніміть пригоди Marvel на новий рівень завдяки конструктору LEGO Marvel Ракета й малюк Ґрут. У набір входить: - пру... ещежинний затвор; - бластер; - мініфігурка малюка Ґрута. Висота моделі: 22 см. Якщо хочете додати цифрові розваги, можна масштабувати й обертати моделі в 3D, а також відстежувати прогрес, використовуючи цікавий та інтуїтивний додаток LEGO Builder. Рекомендовано для дітей віком від 10-ти років.
Будинок ІграшокС нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
2 549 грн.
eще 20 предложений
Видеообзоры

Динамика цен на Lego Rocket and Baby Groot 76282

  • Минимальная
  • Средняя
  • Максимальная
Подбор по параметрам
Модели
Lego (возраст ребенка) 
Прочие