Україна

Конструктор Lego Holiday Camper Van 60283

Фото - Конструктор Lego Holiday Camper Van 60283
Відео 30Фото 7
Lego Holiday Camper Van 60283
2021 рікCityв русі
Вік
5+
Уподобання
унісекс
Матеріал
пластик
Тип гри
наземний транспорт та техніка
Кількість деталей
190 шт
Кількість персонажів
3 шт
З'єднання
блочне
Рухомі елементи (механіка)
Розмір готової іграшки
160x50x90 мм
Розмір упаковки
262х191х61 мм
Офіційний сайт
lego.com
Дата додавання на E-Katalog
січень 2021

Невеликий Блочний ігровий набір»відпустка в будинку на колесах". Дозволяє зібрати іграшковий фургон зі знімним дахом, наповнений реалістичними елементами для творчої рольової гри, включаючи мебльований інтер'єр з міні-кухнею і спальними місцями. До складу набору також є міні-фігурки мами, тата і дитини. Можна знайти гарне місце для відпочинку / розбивки табору і розставити похідну меблі, нагодувати малюка з пляшечки і посадіть його в переноску, щоб приготувати вечерю на кухні.

Насолодитися смачним пікніком на свіжому повітрі, вкласти дитину спати і планувати подальший маршрут. У комплект конструктора Lego Holiday Camper Van 60283 входять 190 деталей, виготовлених з міцного барвистого пластику, а також інтерактивна інструкція Plus, призначена для використання в додатку Lego Building Instructions, яке доступне для всіх актуальних смартфонів і планшетів, що працюють під управлінням Android або iOS. Цей набір стане відмінним подарунком на день народження або будь-яке інше свято для хлопчиків і дівчаток у віці від 5 років. Висота іграшки 9 см, ширина 5 см, Довжина 6 см, а її збірка розвиває уяву, увагу, творчі здібності, фантазію і дрібну моторику.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Lego 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Lego.

Купити Lego Holiday Camper Van 60283

Усі ціни 34 →

Конструктор LEGO City Канікули в будинку на колесах, 190 деталей (60283)

Maudau.com.uaЗ нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
552 грн.

Конструктор Lego City Каникулы в доме на колесах (60283)

Серия: City / Рекомендуемый возраст: 5+ / Количество деталей, шт.: 190
ЦифраЗ нами 7 років
(Київ)
Поскаржитись
645 грн.

LEGO 60283 City Great Vehicles Відпустка в будинку на колесах

Відпустка в будинку на колесах З цим ігровим набором «Відпустка в будинку на колесах» LEGO City хлопчики і дівчатка зможуть... щевідправитися туди, куди приведе їх уяву. Іграшковий будинок на колесах оснащений реалістичними функціями для творчої рольової гри – тут є меблі, кухня і спальне приладдя. Міні фігурки мами, тата і симпатичного немовляти відкривають можливості нескінченних пригод на природі з усією родиною. Творча збірка і гра для дітей від 5 років Цей набір містить і друковані інструкції по збірці, і Instructions PLUS в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів. Інтерактивне керівництво з інструментами для збільшення, обертання і перегляду робить збірку LEGO простіше простого! Творчий світ LEGO City Набори з серії LEGO City Great Vehicles – відмінний подарунок для хлопчиків і дівчаток. Діти зможуть досліджувати найрізноманітніші класні машини і придумувати історії і сценарії, що зображують реальне життя у веселій і захоплюючої формі. З цим класичним ігровим набором «Відпустка в будинку на колесах» LEGO City діти можуть вирушити туди, куди покличе їх уяву. Набір сповнений реалістичних функцій, щоб надихнути на веселі рольові ігри в реальному житті. Що в коробці? Все, що потрібно дитині, щоб зібрати приголомшливий будинок на колесах з безліччю крутих функцій, а також міні фігурки мами і тата і мила фігурка малюка. Будинок на колесах обставлений меблями, і в ньому ви знайдете стіл, міні-кухню та спальну зону. Відкривається бічна панель і знімна дах звільняє місце, роблячи гру з ним зручніше. Ідеальний подарунок на Новий рік, день народження або інше свято для дітей у віці від 5 років, які люблять моделі транспортних засобів та творчі іграшки. Для складання керованої іграшки потрібні тільки базові навички конструювання. Розміри будинку на колесах в зібраному вигляді: понад 9 см у висоту, 16 см в довжину і 5 см в ширину. Аксесуари включають в себе класну перенесення для немовляти, яку можуть носити міні фігурки, похідну плиту і сковорідку, а ще підсмажене яйце і круасан. Для даного набору передбачені як друковані інструкції, так і цифрові інструкції Instructions PLUS в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions. Інтерактивні інструкції по збірці допоможуть дітям стати справжніми майстрами конструювання. В набори серії LEGO City Great Vehicles входять реалістичні транспортні засоби та кумедні персонажі, надихаючі на захоплюючі творчі гри і які сприятимуть розвитку у дітей необхідних навичок і впевненості в собі. Всі елементи LEGO City відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони сумісні один з одним і надійно з'єднуються і роз'єднуються. Все кубики і деталі LEGO City відчувають на падіння, нагрів, удари і скручування, щоб переконатися в їх відповідності суворим міжнародним стандартам безпеки.
Moyo.uaЗ нами більше 10-ти років
(Київ)
Гарантія: від виробника
Поскаржитись
729 грн.

LEGO Каникулы в доме на колесах (60283)

Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оп... щелата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Repka.uaЗ нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
729 грн.

LEGO Каникулы в доме на колесах (60283)

Sokol.uaЗ нами 7 років
(Київ)
Поскаржитись
729 грн.
ще 20 пропозицій
Відеоогляди

Динаміка цін на Lego Holiday Camper Van 60283

  • Мінімальна
  • Середня
  • Максимальна
Підбір за параметрами
Моделі
Lego (вік дитини) 
Інші