Україна

Конструктор Lego Heartlake City Grand Hotel 41684

Фото - Конструктор Lego Heartlake City Grand Hotel 41684
Відео 16Фото 21
Lego Heartlake City Grand Hotel 41684
2021 рікFriends
Вік
8+
Уподобання
для дівчаток
Матеріал
пластик
Тип гри
будівлі (магазини, заправки, житлові будинки та ін.)
Кількість деталей
1308 шт
Кількість персонажів
4 шт
Кількість тварин
3 шт
З'єднання
блочне
Розмір готової іграшки
140x280x280 мм
Розмір упаковки
582х378х87 мм
Офіційний сайт
lego.com
Дата додавання на E-Katalog
червень 2021

Великий блоковий дитячий конструктор "Гранд-Готель Хартлейк Сіті", який напевно сподобається дівчаткам молодшого шкільного віку. Дозволяє зібрати велике і деталізоване будівля готелю в класичному французькому стилі, яке можна прикрашати сезонними аксесуарами для веселих індивідуальних або групових ігор протягом усього року. У наборі є мініфігурки подружок Стефані, Емма і Рівер, які можуть грати роль адміністратора на стійці, гостя або посильного.

Також варто відзначити що готелі передбачено п'ять повноцінних і реалістично оформлених номерів, а також їдальня під відкритим небом. Сезонний креативний набір зберігає свіжість гри протягом усього року. Взимку запалюються свічки, літо приносить квіти і морозиво, є золоті листя і гарбуза на осінь. Листя дерев можуть змінювати колір восени, взимку з'являються сніжинки, бурульки і сніговик, а влітку – яскраві квіти.

У комплект конструктора Lego Heartlake City Grand Hotel 41684 входять 1308 деталей, виготовлених з міцного барвистого пластику, а також якісно ілюстрована друкована інструкція, значно спрощує процедуру складання. Висота зібраної моделі 14х28х28 см, а його збірка сприяє розвитку уяви, уваги, творчих здібностей, фантазії і дрібної моторики. Конструктор повністю сумісний з іншими наборами Lego Friends і може поєднуватися з ними, розширюючи можливості.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Lego 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Lego.

Купити Lego Heartlake City Grand Hotel 41684

LEGO 41684 Гранд-отель Хартлейк Сити

Высший свет и гламурный образ жизни могут стать отличными сюжетами для забавной игры и реализации творческих идей. А детализи... щеровать красивую и богатую жизнь поможет такой набор как Heartlake City Grand Hotel (41684) серии LEGO Friends, который является летней новинкой и потрясающим сюрпризом для поклонников конструктора. Грандиозная модель «Гранд отель Хартлейк-Сити» предназначена для детей
Playzone.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Поскаржитись
5 999 грн.

Конструктор Lego Heartlake City Grand Hotel 41684

Великий блоковий дитячий конструктор "Гранд-Готель Хартлейк Сіті", який напевно сподобається дівчаткам молодшого шкільного ві... щеку. Дозволяє зібрати велике і деталізоване будівля готелю в класичному французькому стилі, яке можна прикрашати сезонними аксесуарами для веселих індивідуальних або групових ігор протягом усього року. У наборі є мініфігурки подружок Стефані, Емма і
Tehnoexpert.com.uaМенше року
(Львів)
Під замовлення
Поскаржитись
5 816 грн.

LEGO Гранд-готель у Хартлейк-Сіті 41684

Обожнюєте серію LEGO Friends? Прекрасно, адже друзі збираються відпочити в новому готелі і кличуть усіх з собою. Набір LEGO F... щеriends "Гранд-готель у Хартлейк-Сіті" пропонує відправитися з ними і весело провести час. Пориньте в розкіш і багатство і відчуйте, що таке п'ятизірковий готель в світі LEGO Friends. Впевнені і Вам, і Вашій дитині набір LEGO 41684 точно прийдеться за смаком.
Constructors.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Гарантія: 14 днів від магазину
Поскаржитись
6 999 грн.

LEGO Гранд-готель Хартлейк Сіті 41684

Купити офіційний конструктор LEGO Friends 41684 Гранд-готель Хартлейк Сіті за доступною ціною, доставка по всій Україні. br... щеicksadd.com.ua інтернет-магазин оригінального LEGO.
Bricksadd.com.uaЗ нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
5 999 грн.

Lego Friends Гранд-готель Хартлейк Сіті 41684

Маркетплейс: Rozetka.ua  BrickSale З нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
8 927 грн.
Відеоогляди

Динаміка цін на Lego Heartlake City Grand Hotel 41684

    Підбір за параметрами
    Моделі
    Lego (вік дитини) 
    Інші