Україна
Каталог   /   Аудіотехніка   /   Навушники   /   KOTION
Навушники

KOTION Each B3506 (ktb3506bt)

Фото - Навушники KOTION Each B3506
Відео 27Фото 11
KOTION Each B3506
Колір
Підключення та конструкція
Конструкціянакладні, закриті
повнорозмірні Over-Ear
можливість складання
Мікрофонвбудований у корпус
Тип підключеннякомбіновані
Підключенняmini-Jack (3.5 мм)
Bluetooth v 4.1
Штекерпрямий
Підведення кабелюодносторонній
Радіус дії10 м
Тип кабелюкруглий
Знімний кабель
Характеристики
Звукстерео
Імпеданс32 Ом
Частотний діапазон20 – 20000 Гц
Чутливість105 дБ
Діаметр динаміка40 мм
Тип випромінювачівдинамічні
Характеристики мікрофона
Чутливість-38 дБ
Функції та можливості
Регулювання гучності
Живлення
Джерело живленняакумулятор
Ємність батареї навушників400 мАгод
Час зарядки2 год
Вхід зарядкиmicroUSB
Інше
Підсвічування
Вага259 г
Офіційний сайтkotion.cc
Дата додавання на E-Katalogжовтень 2022
Маркування виробника
ktb3506bt

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог KOTION 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі KOTION.

Купити KOTION Each B3506

Усі ціни 26 →

Bluetooth-гарнітура Kotion EACH B3506 Black/Orange (ktb3506bt) ktb3506bt

Головні переваги: працюють через провід 3,5 і по bluetooth Завдяки телескопічній металевій дузі, наголов’я міцне та легко рег... щеулюється. Амбушури покриті зручною і м’якою екошкірою. На правому навушнику розташована панель управління, за допомогою якої ви зможете регулювати гучність, відповідати на дзвінки та перегортати треки. Всеспрямований мікрофон ергономічно вмонтований в правий навушник завдяки енергоємній батареї, ви можете насолоджуватися якісним звучанням протягом 10 годин Переваги: Мультиплатформна гарнітура Під’єднання 4-полюсного 3.5-мм роз’єму для гарнітури сумісний з PS4/XBOX ONE (версія 2015)/Nintendo Switch/VR/ноутбуків/мобільних пристроїв. Швидкий контроль Для зручного управління гарнітурою Kotion EACH B3506 на правому навушнику розміщені кнопки управління гучністю, перемикання треків, клавіша включення/виключення, відповідь на дзвінок, паузи/відтворення. Спроектовані надкомфортними Kotion EACH B3506 — це легка гарнітура, обладнана міцним і регульованим наголов’ям, а також м’якими амбушурами з екошкіри, що дає змогу з задоволенням використовувати їх упродовж довгих ігрових сесій. А завдяки можливості складатись, їх легко транспортувати в будь якій сумці. Універсальні у використанні Навушники можуть працювати через провід 3,5 і по bluetooth, що робить їх універсальним аксесуаром Енергоємнісна батарея енергоємною батареї в 400 мАг, ви зможете насолоджуватися їх якісним звучання протягом 10 годин.
Click.uaЗ нами 2 роки
(Київ)
Гарантія: 12 міс. від виробника
Поскаржитись
659 грн.

Bluetooth-гарнитура Kotion EACH B3506 Black/Orange (ktb3506bt) ktb3506bt

Главные преимущества: Работают через провод 3.5 и по bluetooth. Благодаря телескопической металлической дуге, оголовье прочн... щеое и легко регулируется. Амбушюры покрыты удобной и мягкой экокожей. На правом наушнике расположена панель управления, с помощью которой вы сможете регулировать громкость, отвечать на звонки и перелистывать треки. Всенаправленный микрофон эргономично
ШОЗ нами 5 років
(Київ)
Гарантія: 12 міс.
Поскаржитись
640 грн.

Гарнітура KOTION EACH B3506 Black/Orange (ktb3506bt) ktb3506bt

FOXTROT.UAЗ нами 7 років
(Київ)
Гарантія: 12 міс. від виробника
Поскаржитись
659 грн.

Kotion Each Навушники Kotion EACH B3506 Bluetooth Black/Orange (ktB3506bt)

Пориньте в атмосферу улюблених треківЯскраві бездротові навушники з відмінним звучанням на високих та низьких частотах доповн... щеять будь-яку пісню, фільм чи гру новими фарбами. Перед Вами Kotion EACH B3506 у красивому глянсовому корпусі, які комфортно сидять та точно передають атмосферу Ваших улюблених треків.ДизайнЗавдяки спеціальній конструкції bluetooth навушники зручно зафіксуються на голові і Ви з комфортом зможете використовувати їх протягом багатьох годин. Бездротові навушники Kotion EACH B3506 будуть дарувати Вам яскраві враження, анітрохи не сковуючи Ваших рухів. Але ми за те, щоб давати покупцям право вибору, тому Ви можете використовувати як bluetooth підключення, так і приєднати провід 3.5 mini-jack із комплекту постачання.ФункціоналКнопки керування гучністю, перемиканням треків, клавіша ввімкнення/вимкнення, відповіді на дзвінок, паузи/відтворення знаходяться на правій чаші навушників для швидкого доступу та більшої зручності.АвтономністьВбудований акумулятор розрахований на 10 годин безперервної роботи! Забудьте про незручні довгі дроти, які завжди чіпляються і ламаються після декількох місяців використання.ОсобливостіКорисною особливістю цієї моделі є можливість складатися. Таким чином, вони будуть займати менше місця у Вашій сумці та ймовірність їх зламати стрімко зменшується.
Mta.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Гарантія: 12 міс. від виробника
Поскаржитись
749 грн.

Kotion Each B3506 Black/Orange (ktb3506bt)

Навушники Kotion Each B3506 Black/Orange (ktb3506bt)
AKS.uaЗ нами більше 10-ти років
(Київ)
Гарантія: 1 міс.
Поскаржитись
703 грн.
ще 20 пропозицій
Відеоогляди

Динаміка цін на KOTION Each B3506

Підбір за параметрами
Моделі