Украина

Пена и соль для ванны

 цены на 464 модели  
Выводить
50Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Greenum Red Rose, 125 гр, Бомбочки для ванни для жінок, Любите поніжитись у гарячій ванні? Шипляча бомбочка для ванни Greenum Red Rose подарує вам заслужений відпочинок і справжню чуттєву насолоду піс еще→ля довгого дня. Властивості: надасть відчуття комфорту та спокою заспокоює тіло та думки пом’якшує шкіру має приємний аромат Спосіб використання: Покладіть в теплу ванну, дозвольте розчинитися.
55Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Kneipp Goodbye Stress, 60 гр, Сіль для ванни для жінок, Сіль для ванни Kneipp Goodbye Stress дарує спокій і релаксацію під час щоденного купання. Властивості: відновлює шкіру пом’якшує шкіру має роз еще→слаблювальний ефект має приємний аромат Спосіб використання: Насипте в теплу ванну, дозвольте розчинитися.
55Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Greenum Strawberry, 125 гр, Бомбочки для ванни для жінок, Любите поніжитись у гарячій ванні? Шипляча бомбочка для ванни Greenum Strawberry подарує вам заслужений відпочинок і справжню чуттєву насолоду еще→після довгого дня. Властивості: надасть відчуття комфорту та спокою заспокоює тіло та думки пом’якшує шкіру має приємний аромат Спосіб використання: Покладіть в теплу ванну, дозвольте розчинитися.
55Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Greenum Cornflowers, 125 гр, Бомбочки для ванни для жінок, Любите поніжитись у гарячій ванні? Шипляча бомбочка для ванни Greenum Cornflowers подарує вам заслужений відпочинок і справжню чуттєву насоло еще→ду після довгого дня. Властивості: заспокоює тіло та думки пом’якшує шкіру має приємний аромат Спосіб використання: Покладіть в теплу ванну, дозвольте розчинитися.
60Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Greenum Watermelon, 125 гр, Бомбочки для ванни для жінок, Любите поніжитись у гарячій ванні? Шипляча бомбочка для ванни Greenum Watermelon подарує вам заслужений відпочинок і справжню чуттєву насолоду еще→після довгого дня. Властивості: пом’якшує шкіру заспокоює тіло та думки має приємний аромат Спосіб використання: Покладіть в теплу ванну, дозвольте розчинитися.
60Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Greenum Provocation, 125 гр, Бомбочки для ванни для жінок, Любите поніжитись у гарячій ванні? Шипляча бомбочка для ванни Greenum Provocation подарує вам заслужений відпочинок і справжню чуттєву насоло еще→ду після довгого дня. Властивості: надасть відчуття комфорту та спокою заспокоює тіло та думки пом’якшує шкіру має приємний аромат Спосіб використання: Покладіть в теплу ванну, дозвольте розчинитися.
60Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Greenum Amor, 40 гр, Бомбочки для ванни для жінок, Любите поніжитись у гарячій ванні? Шипляча бомбочка для ванни Greenum Amor подарує вам заслужений відпочинок і справжню чуттєву насолоду після довгог еще→о дня. Властивості: заспокоює тіло та думки пом’якшує шкіру має приємний аромат Спосіб використання: Покладіть в теплу ванну, дозвольте розчинитися.
60Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Greenum Lavender, 125 гр, Бомбочки для ванни для жінок, Любите поніжитись у гарячій ванні? Шипляча бомбочка для ванни Greenum Lavender подарує вам заслужений відпочинок і справжню чуттєву насолоду піс еще→ля довгого дня. Властивості: надасть відчуття комфорту та спокою заспокоює тіло та думки пом’якшує шкіру має приємний аромат Спосіб використання: Покладіть в теплу ванну, дозвольте розчинитися.
60Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Greenum Flowers, 125 гр, Бомбочки для ванни для жінок, Любите поніжитись у гарячій ванні? Шипляча бомбочка для ванни Greenum Flowers подарує вам заслужений відпочинок і справжню чуттєву насолоду після еще→довгого дня. Властивості: заспокоює тіло та думки пом’якшує шкіру має приємний аромат Спосіб використання: Покладіть в теплу ванну, дозвольте розчинитися.
60Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Greenum Lily, 125 гр, Бомбочки для ванни для жінок, Любите поніжитись у гарячій ванні? Шипляча бомбочка для ванни Greenum Lily подарує вам заслужений відпочинок і справжню чуттєву насолоду після довго еще→го дня. Властивості: заспокоює тіло та думки пом’якшує шкіру має приємний аромат Спосіб використання: Покладіть в теплу ванну, дозвольте розчинитися.
70Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Dermacol Aroma Moment Almond Macaroon, 2x15 мл, Піни для ванни для жінок, Немає нічого кращого за повноцінне розслаблення у ванні, наповненій приємними ароматними бульбашками. Піна для ванни Dermacol еще→Aroma Moment Almond Macaroon дарує моменти насолоди й перетворює щоденне купання на приємний ритуал для задоволення тіла й розуму, на яке ви чекатимете з нетерпінням. Вона вас розслабить і допоможе відпочити навіть після найнапруженішого дня. Просто додайте засіб у ванну під проточною теплою водою і спостерігайте, як утворюються хмарки розкішної пишної піни, що потішить ваш ніс і залишить на шкірі чудовий аромат. Властивості: зволожує та живить шкіру надасть відчуття комфорту та спокою має приємни…
еще 24 товара
1 2 3 4 5 ... 20
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Каталог пены и соли для ванны 2024 - новинки, хиты продаж, купить пена и соль для ванны.